6-apb-kopen

Wat is 6apb benzo fury?

6APB, in de volksmond ook wel bekend onder de naam Benzy Fury is een party middel wat lijkt op MDMA, de stof in Benzo fury is verwant aan de stof amfetamine en de effecten hiervan komen overeen met de effecten van MDMA. Dit middel is sinds 2010 op de markt en is razend populair dankzij zijn lange werking waarbij een langzame afgifte van serotonine zorgt voor een heerlijke combinatie van zweverigheid, warm en euforisch gevoel en een heldere geest. In tegenstelling tot andere middelen, werkt Benzo Fury tot wel 12 uur lang en bijnemen is niet nodig. Het gevoel komt in golvende beweging, soms wordt het gevoel iets minder, maar al snel bereik je opnieuw de piek en zit je er weer heerlijk in.

Hoe wordt het gebruikt?

Het is een bruinachtig poeder wat je kan consumeren door het in te slikken in vorm van een capsule, tablet of door een bommetje ervan te maken. Het opsnuiven van deze poeder wordt sterk afgeraden omdat het sterk brand in de neus.

Welke dosering?

Voor een mild effect wordt 50 tot 100 mg aangeraden door gebruikers van dit middel. Een normaal effect 100 tot 150 mg, en voor een sterk effect 150 tot 300 mg. Een gebruikelijke dosis ligt gemiddeld tussen de 50 en 150 mg.

Welke positieve effecten kun je verwachten?

Een heerlijke euforische stemming waarbij je graag met anderen aan de praat gaat, een zweverig en warm gevoel in combinatie met blije gevoelens. Je voelt je helder en hebt ook een normaler tijdsbesef wat ook prettig is, bij XTC schiet de tijd voorbij en met dit middel kun je er bewust van genieten. Het gevoel bouwt zich geleidelijk op en werkt binnen ongeveer 30 tot 45 minuten. Door het middel ga je heerlijk op in de muziek, zintuiglijke waarnemingen worden versterkt, de lichtjes en kleurtjes worden als adembenemend mooi ervaren.

Welke negatieve effecten zijn er?

Het niet kunnen slapen kan een bijkomend effect van het middel zijn omdat het zo lang doorwerkt. Ook een versnelde hartslag en een verhoogde lichaamstemperatuur word genoemd als een ongewenst effect.

 

 

Translate »